Det er ikke så svært med renovering af stue

21 november 2019 Anders Lundtang Hansen
Det er ikke så svært med renovering af stue

Det kan af gode grunde godt se uoverskueligt ud, når man tænker, at det er tid til renovering af stue, og man så kigger omkring i det lokale, hvor familien tilbringer mest tid, og man kan se, hvor meget der er tage fat i.

Dog skal man huske på, at hvis det ser uoverkommeligt ud nu, så bliver det kun værre fra dag til dag, for selv et ikke-brug af rummet vil føre forfald med sig, så det handler ikke om at indstille brugen af rummet, men at man sørger for at gøre noget ved det – og hellere i dag end i morgen.

Men du ser måske bare slidte møbler, ridser i gulvet, fedtede fingremærker på væggene og meget andet, som du tænker, at der kræver en del.

Som sådan kræver det også noget, men er man effektiv og/eller bruger professionelle mennesker til at assistere en, klare det for en eller hive mange venner ind, som har forstand på at gøre det arbejde, så kan det faktisk klares på få dage.

Som udgangspunkt drejer det sig nemlig om, at man får fjernet al inventaret i lokalet fra de største møbler til gulvtæpper og videre til det mindste nips.

Møblerne kan man enten erstatte eller få fikset, hvis man vil beholde dem – det samme gælder de andre ting.

Det nøgne lokale skal man så fikse fra bund til loft, hvor det kan være alt fra at give det en gulvafslibning til at male væggene og spartle loftet.

Det er ikke sikkert, at det nødvendigt med alle tingene, der er beskrevet her, og omvendt skal der måske grovere ting til ved visse områder, men dette kan nogle eksperter være med til at afklare.

Bagefter ser det nøgne lokale flot ud igen, og når man så har fået fornyede møbler eller nye genstande ind i lokalet, så ser det pludselig helt nyt ud.

Flere Nyheder

24 februar 2021

Maler til dit hjem