Damestrømperne kan ende med at blive blandet sammen med andre strømper

22 januar 2021 Anders Lundtang Hansen

Mange damestrømper er til at genkende på afstand.

Nogle går meget højt op, andre er strikket tykke, de har hjerter på sig og er i en størrelse, hvor der tydeligt er tale om strømper til damer og ikke til piger – eller herrer for den sags skyld.

Men det er dog lidt lettere at se, når man står nede i en forretning, hvor sokkerne af sammensat med en lille lukning, og de ligger et bestemt sted, hvor de er godt oplyste.

Det er noget helt andet, når man har brugt ens strømper længe, og de måske er falmede i farven, men man nænner ikke at smide dem ud endnu, for de er jo ikke gået i stykker.

Godt nok er man ikke ekspert i at stoppe sokker, men med ens yndlingssokker kunne man måske godt finde på at gøre det.

Når man så skal finde de dejlige strømper derhjemme, så kan de have filtret sig sammen med andre.

Hvordan undgår man det?

Hav strømperne for sig

Hovedreglen her er, at man skal sortere de sokker for sig, både når de skal vaskes, og når man skal lægge dem sammen.

Det er da klart, at når man smider dem til vask, så kan de forsvinde sammen med andet tøj i samme farver, fordi man ikke har tid til at vaske så mange gange separat, og så er det heller ikke godt for miljøet.

Men når strømperne så kommer ud, så sorterer man dem med det samme, om man så hænger dem til tørre, eller man smider dem i tørretumbleren.

Når de så er klar til at blive lagt på plads, så er det her, at man sørger for at have en skuffe til dem for sig, så de ikke bliver blandet sammen med ens andet tøj eller andres tøj.

Læg dem også pænt sammen end ved at stoppe dem ind i hinanden.

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?