Dagbøger skal andre bare ikke læse i

09 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Som lille havde du måske en fysisk dagbog, som du bekendte dig til og fortalte alle dine hemmeligheder på skrift til.

Når man tænker tilbage på det, så var det faktisk smart i den forstand, at når man skriver noget ned på en computer eller en anden digital enhed, hvor der er internetadgang, så kan andre udefra jo hacke sig ind på den.

Med en fysisk dagbog skal man trods alt bryde ind hos vedkommende for at få fingre i den eller stjæle den direkte fra en.

Så når du bliver voksen, så overvejer du stadig at have en dagbog i fysisk form, og den kan du jo købe fra https://workstyle.dk/produkt-kategori/dagboeger/ 

Der er noget nostalgisk ved at have sådan en på sig, og at man skal slå op på en ledig side, holde den åbne, skrive med kuglepen eller blyant og håbe, der er blæk nok, eller man skal spidse den blyant, når man skriver.

Lad ikke andre få adgang til den dagbog

Nogle gange er man da også klog at sætte en lås på den dagbog, så der ikke er andre end den, der har nøglen, som kan få adgang til bogen.

Man kan dog ikke bruge argumentet længere, at en dagbog er den letteste måde at have noget med sig at skrive på, for det kan man gøre med en telefon, der er mindre end en dagbog, og det er jo hurtigere at taste på taster, end det er at skrive noget fysisk ned.

Dog skal man også lige huske på, hvor man gemmer ens dagbog henne, for selvom man måske ikke ligefrem skriver kodeord ind i den, så kan der stå kompromitterende informationer i den, eller man kan hænge folk ud eller skrive sandheden ned, hvad man synes om dem, som man ikke tør sige til personen direkte.

Derfor kan det måske være en idé at bede en person om at brænde den dagbog, når du dør – hvis du har tillid til vedkommende!

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?