Afbryd ikke guldbryllupsmusik i København!

06 februar 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

…eller for den sags skyld noget andet sted i landet eller verden!

Men nu tager vi lige udgangspunkt i, at man overværer guldbryllupsmusik i København.

Det kan både være den slags, som man vækker parret med om morgenen, eller det er noget, som der spiller senere på dagen til en komsammen eller anden fejring af parret.

Det er helt okay, at man synger sagte med, og man må også gerne fnise eller grine lidt, men helst ikke for højt. Dette er parrets dag, og den dag kommer aldrig igen, og det er ikke noget, som særligt mange oplever, selvom vi bliver ældre og ældre, for vi bliver heller ikke sammen i lige så lang tid som tidligere.

Om man så kan lide musikken eller ej, så er det en tradition at spille den slags, og som et godt råd lyder: Hvis du ikke har noget pænt at sige, så tier man bare stille.

Det kan ødelægge hele festen

Men måske er man lige den kække onkel, der plejer at bryde ind med en kommentar, eller man forsøger at sætte sig selv som midtpunkt.

Det kan måske lidt tilgives, når man er til en almindelig familiemiddag eller en mindre officiel begivenhed, men det er virkelig pinligt på vegne af parret og de andre, der overvære det, at man forsøger at tage opmærksomheden.

Måske har man været i byen dagen før, og man er stadig beruset, når man dukker op, og man var måske endda afsted sammen med den ene halvdel af parret, så man føler, man har en (ekstra) stærkt forbindelse sammen denne dag.

Men hvis man er i den tilstand, så forsøger man at gemme det væk og komme sig hurtigt.

Er det senere til middagen, så skal man måske passe på med at drikke for meget og så forsøge at afbryde musikken eller overtage styringen af selvsamme.

Det er bare pinligt og kan udvikle sig til en skandale.

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?