Find den bedste tandlæge i Odense

27 February 2021 Astrid Pedersen

Det er vigtigt at gå til tandlæge en til to gange om året – også selv om du ikke længere har den samme tandlæge. Er du netop flyttet til en ny by, vil du opleve, at du automatisk får tildelt en fast praktiserende læge. Men din tandlæge skal du altså selv ud og finde. Og her kan det godt betale sig at se sig rigtig godt for.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Odense?

Hvis du leder efter en tandlæge i Odense som du kan bruge som fast tandlæge de næste mange år kan du med fordel vælge Tandlæge Einar Engen ApS. Hos Tandlæge Einar Engen ApS er du sikret en professionel og personlig behandling som tager udgangspunkt i netop dine tænders tilstand og beskaffenhed.

Ved din første konsultation hos Tandlæge Einar Engen ApS vil dine tænder og dit tandkød blive grundigt undersøgt og der vil blive oprettet en journal på dig. Til dette formål kan du få optaget røntgen billeder som viser din tandstilling under tandkødets rand og samtidig kan afsløre eventuelle ansatser til dårligdomme så som abscesser, syreskader eller forstadier til parodontose.

Når du vælger Tandlæge Einar Engen ApS som din faste tandlæge i Odense kan du være sikker på at få en empatisk og menneskelig behandling. Lider du eksempelvis af tandlægeskræk kan du altid gøre tandlægen opmærksom på dette i forbindelse med booking af aftale. Så vil der blive sat ekstra tid af til din konsultation således at du kan få de pauser du har brug for i løbet af undersøgelsen og behandlingen.

Tandlæge Einar Engen ApS har sin placering centralt i Vestergade midt i Odense, tæt på offentlig transport og med gode adgangs forhold i den hyggelige klinik. Du kan læse mere om Tandlæge Einar Engen ApS, og bestille tid til din første konsultation, på hjemmesiden tandlaegeodense.dk.

More articles