Find den mest professionelle el installatør i Horsens

03 February 2021 Astrid Pedersen

Står hjemmet for en større renovering, og skal dine elektriske installationer ændres eller opgraderes i forbindelse med istandsættelsen? Så skal du kontakte din lokale el installatør forretning.

Kan jeg ikke bare selv klare kabelarbejdet i forbindelse med min renovering?

Det er faktisk temmelig begrænset hvad du selv må foretage dig når det gælder elektriker arbejde, også når det handler om din egen bolig. Reglerne for hvad du selv må gøre, og hvad du skal overlade til en autoriseret elektriker eller el installatør, er klare: Alt hvad der vedrører de faste el installationer i boligen hidrører under elektrikerens arbejde.

De faste elektriske installationer defineres som de elementer du ikke umiddelbart kan skrue fri og tage med dig ud af bygningen. Det betyder at du gerne må skifte en pære eller en sikring som er sprunget. Du må også gerne udskifte den ydre del af en stik kontakt hvis du hellere vil have den i en anden farve.

Men skal du have et nyt hfi relæ, eller skal du have trukket et kabel til et strøm udtag som kan forsyne din lampe eller din stik kontakt med strøm skal der en elektriker eller installatør på banen. Og det samme gælder hvis de faste installationer skal moderniseres og eventuelt integreres med alarm eller data, således at du får et såkaldt smart home.

Hvem kan hjælpe mig med el arbejde i Horsens?

Det kan altid bedst betale sig at vælge en elektriker eller en el installatør som har adresse tæt på din bopæl. På den måde er du sikret hurtig udrykning i tilfælde af akut opståede nød situationer. Og med tiden vil din elektriker lære dine installationer at kende.

Er du bosiddende i Horsens eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge Norup El-teknik og sin elektriker. Du kan læse mere, og kontakte Norup El-teknik direkte via hjemmesiden norup-el.dk.

More articles