Ryobi one+ batteri skal håndteres på den ferme måde
Selvom sådan et Ryobi One+ batteri jo generelt er noget, som man skal bruge til ens tunge værktøj til hånden, så er det ikke ensbetydende med, at man skal være skødesløs med det – om det så er til firmaet eller hjemmebrug.
Også hvis man låner det ud, så har låneren en forpligtelser til at passe på det og tage sig af det, som var det ens eget og eventuelt erstatte det, hvis man overbruger batteriet sammen med maskinen, eller der sker et uheld, så det skal erstattes helt.
For når man bruger den slags maskiner med den type batterier, så kan man godt ende i en situation, hvor man bliver så besat af ens arbejde, at man ikke lige tænker over omstændighederne, som man arbejder i, og hvordan man behandler sådan et batteri.
Måske smækker man lidt for hårdt på det, når man sætter det i, eller man noterer sig ikke, om det sidder godt nok i, så det ender med ikke at kunne fungere optimalt.
Måske bliver man utålmodig ved visse af disse batteriers funktion med genopladning, så man bruger det, før det er helt genopladt – men omvendt skal man også huske på, at mange batterier, der kan genoplades, har godt af at løbe helt tørre for strøm, før man oplader dem.
Derfor er det godt at have erstatningsbatterier liggende, så man ikke skal gøre ophold i ens arbejde.
Men også, som nævnt, er der omstændighederne, hvor man måske ikke bemærker, om fugt, savsmuld eller andet ukurant sniger sig ind i mekanikken i selve batteriet eller mellem batteriet og maskinen, mens man bruger det.
Selvfølgelig er sådan nogle elementer konstruerede til at blive brugt i hårdt arbejde, men alle ting har jo også en begrænsning, så du kan sagtens risikere, at tingene tør før tid.
Og garanti eller ej, så er det meget rart at passe på ens ting, så de kan holde længe.