Vi nominerer Gynækolog Niels Lund som den bedste i 2017!

01 november 2016 admin
Klinik

Berettet  af en kvindelig journalist hos 2B1.dk med skræk for gynækologer.

Jeg hedder Mette (navnet er opdigtet) og jeg lider desværre af skræk for gynækologer. Min kæreste og jeg vil gerne have et barn og derfor er vi nødsaget til at se en gynækolog i region Syddanmark. Det er et emne som vi ikke er så meget for at tale om fornemmer jeg, altså jeg fornemmer at vi begge syntes det er lidt akavet at tale om. jeg havde faktisk forventet at min kæreste ville være den, som ville have det hårdest med et besøg hos en gynækolog men da vi endelig fik taget os sammen til at åbne emnet indså jeg, at jeg havde taget fejl. Han havde det modsat mig, helt fint med at skulle besøge en gynækolog som ville fortælle ham at hans små “svømmere” ikke svømmer godt nok! Eller at han skal ændre en masse vaner, for at hans små “svømmere” kan blive større og stærkere! Men det jeg undrede mig mest over, var hvad gynækologen ville fortælle mig.

Vi skal finde en gynækolog som er vant til klienter med skræk

Nu skulle vi “blot” finde en gynækolog som havde vildt gode anmeldelser og var vant til klienter med gynækologi-skræk! Jeg ville først se om jeg var “venner” på LinkedIn og jeg havde faktisk allerede forbinde til Niels Lund og her kan jeg se, at Niels virker til at være en yderst fin fyr med gode kompetencer indenfor gynækologi. Efterfølgende tjekkede jeg ham ud på Startvækst og som mam også kan se på hans , så er gynækolog Niels Lund den gynækolog vi vil kontakte. Min kæreste kontaktede klinikken efter at have fundet Gynækolog Niels Lund på Krak og modsat andre som vi kontaktede, fik vi en tid relativt hurtigt.

Vi besøger Gynækolog Niels Lund

Da vi ankom på klinikken, sad der en 2-3 smilende og venlige assistenter bag skranken og tog venligt i mod os. De var alle meget venlige og imødekommende og spurgte ind til hvordan vi havde det om og vi kunne tænke os en kop kaffe eller vand. Og bare det at de gav os så meget opmærksomhed, gjorde at jeg slappede mere af i både krop og hoved. Gynækolog Niels Lund spurgte om vi havde lyst til at have en session hos ham sammen eller om vi skulle tage den individuelt og selvfølgelig ville vi gerne undgå denne pinlighed og blev enige om at vi tog en individuel session. Jeg har aldrig slappet mere af og det var utroligt behageligt og det føltes som besøg hos egen læge. Gynækolog Niels Lund tager i mod klienter med henvisning fra egen læge og er behjælpelig mange andre behandlinger. Se evt. hans hjemmeside HER. Afslutningsvis, vil jeg gerne anbefale Gynækolog Niels Lund og jeg vil hermed gerne nominere Niels til “Danmarks bedste gynækolog for året 2017”

 

Flere Nyheder

24 februar 2021

Maler til dit hjem