Køb et Segboard med Go-kart – Årets bedste julegave – 2B1.dk

19 oktober 2016 admin
segboard julegave vejledning

Så er det den tid på året, som vi alle har ventet på med stor længsel, nemlig julen! Igen for året vil der være juleræs om de bedste julegaver men nu har du muligheden for at komme alle forkøbet og vi hos www.2b1.dk anbefaler kraftigt at du købet dit segboard i god tid. Et segboard er ekstremt populært hos specielt de unge og selvom prisen er på omkring de 4.000 kr. er det stadig et hit. Segboarden som vi kender den, findes i mange forskellige farver og med batteri (det der afgør hastigheden og hvor lang tid den holder inden den skal oplades) men vidst du godt at der også er fake eller direkte brandfarlige segboards i omløb? Disse segboards har haft en meget stor vågenhed hos danske medier og selv hos f.eks. Trafikstyrelsen og Arbejdstilsynet, da disse boards i værste fald kan skabe så stor en skade hos dit barn, at det kan varige mén. Køb derfor dit segboard hos en forhandler du har tillid til at kan dokumentere dens originalitet.

Segboard som julegave 2016

Vi har spurgt de unge om et segboard kunne være en god julegave

Segboard Gokart

Vi hos 2B1.dk har spurgt os frem hos de unge og resultatet er ikke til at tage fejl af, et segboard som julegave vil 100% være et hit! Vi har bl.a. besøgt en af de største forhandler af originale segboards i Danmark Pagiway, som allerede nu midt-oktober oplever en meget stor forespørgsel på deres segboards. Fordelen ved et segboard fra Pagiway.com er at, deres segboards kan ombygges til en Go-Kart og vi hos 2B1.dk har testet disse “maskiner” og vi er slet ikke tvivl, et segboard med et go-kart er åreste bedste julegave! Du kan HER se en demonstration af de sjove segboards ombygget til en go-kart.

Eller du kan se og købe de originale Seboards her: www.Pagiway.com 

Er du en af dem der vil købe et segboard son julegave i 2016?

Rød Segboard

Så er det vigtigt at du husker at bestille i god tid! Pagiway.com oplever allerede nu som benævnt en meget stor efterspørgsel på segboards der ombygges til et go-kart og leveringstiden hvis varen er udsolgt er 6-7 uger. Os der er forældre ved hvor vigtigt at have gaven klar til et barn, specielt hvis det er noget de har glædet sig til. Segboarden ankommer i en flot firkantet kasse med tilhørende vejledning til hvordan den bruges, selvfølgelig med en oplader til. Det anbefales dog at oplade maskinen 4-6 timer inden brug og disse få timer kan virke som evig langtid for et barn,d er har glædet sig siden oktober men det rådes stærkt til at oplade den inden brug.

Flere Nyheder

24 februar 2021

Maler til dit hjem