Find et godt tilbud på en billig gulvslibning

27 februar 2021 Astrid Pedersen

Er du ked af at se på dine slidte og triste trægulve – og føler du at de skæmmer resten af din bolig? Så har du sikkert overvejet at skrotte dem til fordel for nye, friske trægulve, eller måske en helt anden gulv type. Men her bør du tænke dig om en ekstra gang. Det er nemlig muligt at restaurere et gammelt slidt trægulv. Det er blot et spørgsmål om den rette form for gulvservice.

Hvad skal jeg vælge – en gulvafslibning eller en gulvafhøvling?

Måske er du ikke helt klar over forskellen på en gulvafslibning og en gulvafhøvling, og ved derfor ikke hvilken procedure som egner sig bedst til lige netop dit trægulv.

Men her er det meget vigtigt at skelne mellem de to alligevel temmelig forskellige operationer. For hvor et trægulv kun kan tåle et meget begrænset antal gulvafhøvlinger i løbet af sin levetid er en gulvafslibning en helt anderledes skånsom behandling som foregår ved hjælp af sandpapir.

Derfor vil et trægulv i langt de fleste tilfælde sagtens kunne holde til en gulvafslibning – og vil højst sandsynligt blive langt flottere af denne behandling – såfremt gulvet udelukkende er skæmmet af overfladiske skader.

Er træværket gennemgående sundt, og gulvet 100% intakt, er der absolut ingen grund til at finde maskinen til gulvafhøvling frem. Pletter, skjolder, misfarvede plamager fra solfalming samt gråligt matte slidspor fra nedtrådt snavs stikker nemlig sjældent dybere end et par millimeter. Og dette svarer meget fint til hvad der fjernes ved afslibning af gulve.

Hvem kan hjælpe med en effektiv gulvafslibning i min bolig?

Uanset hvor i landet din bolig har sin beliggenhed kan du hos din lokale gulvmand få den bedste hjælp til såvel afslibning af som efterbehandling af dine gulve. Du kan altid få et uforpligtende tilbud på gulvservice hos dit lokale gulvfirma. Læs mere om gulvservice på forslagtilhjemmet.dk.

Flere Nyheder

24 februar 2021

Maler til dit hjem