Få professionelle parkeringsvagter til at udføre parkeringsopsyn

20 juli 2021 Astrid Pedersen

Er du træt af at folk smider deres biler på dine private parkeringspladser? Så bør du kontakte et parkeringsfirma med henblik på en parkeringsløsning.

Lad dygtige og veluddannede parkeringsvagter varetage parkeringsopsyn

Hvis du selv skulle gå og holde øje med dine parkeringspladser konstant ville det tage meget af din arbejdstid. Derfor er det en god idé at overlade denne opgave til de professionelle. Hermed menes kompetente parkeringsvagter med den rette træning og uddannelse, og med hjemmel og beføjelse til at udsteder parkeringsbøde forlæg.

Når du laver en aftale om parkeringsservice med et parkeringsfirma så som for eksempel UnoPark vil du kunne tilvælge parkeringsopsyn og parkeringskontrol. Dette arbejde vil blive udført af de dygtige parkeringsvagter fra UnoPark som står klar til at håndhæve dine regler for de private parkeringspladser. Vagterne er trænet til at håndtere eventuelle konflikt situationer og til at deeskalere eventuelle optræk til ballade.

Samtidig inkluderer en parkeringsløsning fra UnoPark opsætning af behørig skiltning som i sig selv kan have en forebyggende effekt. Og UnoPark sørger selvfølgelig for at inddrive alle skyldige beløb fra de udskrevne parkeringsbøder.

Bliv kunde hos UnoPark og opnå mange fordele

Som kunde hos UnoPark er det dine ønsker og dine parkeringspladsers behov som kommer i første række. Du vil opleve at blive behandlet med lydhørhed og respekt – og du vil selvfølgelig få 100% medbestemmelse over udformningen af din parkeringsløsning.

Da UnoPark altid baserer sine parkeringsløsninger på et fleksibelt aftale grundlag vil du altid nemt kunne ændre din parkeringsløsning til at afspejle de aktuelle forhold. Du får fuld adgang til at administrere dine parkeringspladser gennem et online system som kan tilgås via pc, smartphone eller tablet. Her kan du for eksempel tilbagekalde eller udstede parkeringstilladelser uanset hvad tid på døgnet det er eller hvor du befinder dig.

Læs mere, og kontakt UnoPark direkte, via hjemmesiden UnoPark.dk

Flere Nyheder

24 februar 2021

Maler til dit hjem