De mest besparende og bedste LED spots i 2016

18 august 2016 admin
LED spot

LED spot

LED spots er ved at indtage danske hjem for alvor og det er mange gode grunde til men at du kan spare helt op til 60% på din el-regning er vel nok det mest tiltalende for denne markante interesse. I dag kan du købe LED spots i stort set samtlige byggemarkeder, indkøbscentre og supermarkeder. Der findes ligeledes mange forskellige LED spots og mange store forhandlere. Her er der specielt 2 udbydere som vi hos 2b1.dk mener er nogle af de bedste.

Philips LED spots

Philips kræver nok ikke en særlig introduktion, da Philips har været på belysnings-branchen i mange årtier og netop det gør at de med deres erfaring bliver ved med at udvikle nogle af de bedste og mest besparende LED spots. LED spots fra Philips er ligeledes kendt for denne ekstrem lange levetid, hvilket ligeledes et et krav som forbrugerne stiller og er mere og mere opmærksomme på.

LED Spot fra mrperfect.dk

LED spot fra Mrperfect.dk

Forhandler Mrperfect.dk Danmarks bedste LED spots?

Et alternativ til Philips LED spots er spots fra mrperfect.dk og her forhandler de mærket Vtac LED spots som er et superkøb og et af de bedste pærer i 2016. Mrperfect.dk er en kendt forhandler og har været på markedet i Danmark i rigtig mange år og de har mange fordele for hvorfor man skal købe LED produkter hos dem, bl.a.

 1. Lynhurtig levering 1-2 dage
 2. Tilfredshedsgaranti på ale LED spots og ppærer
 3. Fabriksgaranti på alle produkter
 4. Kæmpe udvalg
 5. En nem hjemmeside
 6. Dansk kvalitet
 7. Dansk service
 8. Dansk talende konsulenter
 9. Kompetent rådgivning

Hvilke LED spots er de mest populære?

Det afhænger af hvad dit formøl er med LED spots? For spots kan bruges til følgende formål:

 1. Indendørs spots
 2. Udendørs spots
 3. RGB (farve)
 4. Dæmpbar
 5. Varm/hvid belysning
 6. 4,6,8 eller 14W

De mest brugte spots er dog uden sammenligning LED GU10 spots og de passer helt perfekt til standarden efter danske standarder men du skal ligeledes være opmærksom på om du gerne vil have ekstra belysning i f.eks. køkkenet end i stue, for det er nemlig også muligt. Hos 2b1.dk har vi f.eks. hvid kulør i køkkenet og det giver en luksuriøs look og ser eksklusivt ud og har man hvide køkkenredskaber og mærke/sorte skabe, kan du her og for meget billige penge få eksklusivitet ind. Er du en af dem der har spots i soveværelset vil vi her anbefale en pærer med 4W, som altså ikke er alt for stærk men stadig en god, energirigtig og miljøvenlig belysning. Er du en af dem der har spots eller energisparende T5/T8 LED lys stofrør i soveværelset vil vi her anbefale en pærer med 4W, som altså ikke er alt for stærk men stadig en god, energirigtig og miljøvenlig belysning.

 

Flere Nyheder

24 februar 2021

Maler til dit hjem