Danskerne foretrækker ergonomiske kontormøbler – 2B1.dk

30 november 2016 admin
Billede lånf af dankontorstole.dk

Danskerne foretrækker ergonomiske kontormøbler og i særdeleshed kontorstole som aldrig før. Ifølge Statens Institut for Folkesundhed sidder vi danskere ned i hele 10 hver evig eneste dag og det er uanset alder, social status og uddannelse. Det er desværre en dårlig tendens, da vores krop er bygget for at den skal i bevægelse. Det at vi sidder så meget ned har for alvor fået vores øjne op for ergonomiske kontormøbler, kontorstole og taburetter. Det er nemlig utrolig vigtigt at skifte siddestilling og ikke sidde i samme position i mere end 2 timer. Men rigtig mange af os har en tendens til at glemme det og det kan være en af grundene til at vi storkøber ergonomi fremfor design og pris.

Milano kontorstol er den flotteste kontorstol

Billede lånf af dankontorstole.dk

Milano kontorstolen er uden tvivl og sammenligning det vigtigste for at du trives bedst. En kontorstol kan være afgørende for fremtidige skader og ømhed. Der findes i dag mange forskellige kontorstole og arbejdsstole på markedet og vi hos 2B1.dk anbefaler at du skal være opmærksom på få men vigtige funktioner på en kontorstol som Milano.

  1. Justeringsmuligheder
  2. Ergonomisk formet sæde og ryg
  3. Armlæn og nakkestøtte

Ovenstående 3 funktioner er de vigtigste funktioner og fundender en ellers perfekt kontorstol. Der findes i dag mange guides på nettet vedr. netop selv samme emne og du kan læse mere om guide til en god kontorstol hos Indret.dk. Indret.dk er en portal for arkitekter med interesse for design og selvfølgelig ergonomi. En anden guide som vi hos 2B1.dk syntes er velskrevet er  denne: Information om ergonomiske kontorstole. Disse er et lille udpluk af artikler, information og guides omkring ergonomiske kontormøbler og der findes virkelig mange andre gode derude.

Ergonomiske kontormøbler en god investering for helbreddet

Ergonomiske kontormøbler koster generelt lidt mere end “almindelige kontormøbler” men vi anbefaler at du på ingen måder går på kompromis med kvalitet og siddekomfort!

Se også: Information om ergonomiske kontorudstyr hos Museskade.dk

En dansk ordsprog siger “det er dyrt at købe billigt” og det passer helt perfekt på emnet her. Billige kontormøbler har mange ulemper og specielt kvaliteten er et problem. Gode, solide og ergonomiske kontormøbler kræver både mere tid men også bedre materiale at producere og derfor er prisen tilsvarende men det er det hele værd.

Flere Nyheder

24 februar 2021

Maler til dit hjem